Yarım Yağlı Beyaz Peynir

İlci Beyaz peynirleri "Klasik Peynir" ve "Kültürlü Peynir" olmak üzere iki farklı lezzet grubuyla raflarda yerini almıştır. “Klasik Peynir Grubu" soğuk hava depolarında bekletilerek olgunlaştırıldıktan sonra kendine has lezzet ve aromasıyla tüketicinin beğenisine sunulmaktadır. “Kültürlü Peynirler" ise daha kısa sürede olgunlaştırılıp ambalajlanarak sunulmaktadır.

İlci Beyaz peynirleri kendine özgü eşsiz lezzeti ve aromasıyla tüketicinin beğenisini kazanan tadına doyulmaz bir sert peynirdir. Yaşamsal öneme sahip yüklü protein miktarı ile beslenme gereksinimlerini büyük ölçüde karşılayan bir gıda maddesidir. İçerdiği kalsiyum kemiklerimizi ve dişlerimizi oluşturan ve onları güçlü ve sağlıklı tutan gerekli bir elementtir. Kemik erimesini engeller. Bununla birlikte kalp basıncı kalp atışları ve kanın pıhtılaşmasıyla ilgili görevleri vardır. Sinir sisteminin düzenli çalışması için de kalsiyuma ihtiyaç vardır. Çocuklar, hamile ya da emziren kadınlar kalsiyuma daha fazla ihtiyaç duyarlar. Bu nedenle diğer süt ürünleriyle birlikte özellikle peynir tüketmeleri gerekmektedir. Çünkü peynirdeki kalsiyum, biyolojik değeri yüksek olan, yani insan vücudu tarafından kolayca kullanılabilen formdadır. Hiçbir katkı maddesi içermeyen İlci beyaz peynirlerini güvenle tüketebilirsiniz.

Pastörize inek sütü ile hazırlanan beyaz peynirlerimiz +4/+6 °C'de buzdolabında ve salamurasında saklanmalıdır.


 

İçindekiler:

Pastörize İnek Sütü, Peynir Kültürü, Kalsiyum Klorür, Peynir Mayası, Tuz

Yemeden önce bir süre suya tutunuz.

Türk gıda kodeksi’ne uygun üretilmiştir.
Kurumaddede min. %20 süt yağı içerir.
Soğukta (buzdolabında) muhafaza ediniz (+4,+6 °C)
Ürünümüz hiçbir şekilde domuz türevi katkı maddesi içermez.

Enerji ve Besin Öğeleri (100 g.)

Enerji Değeri(kcal) 130
Enerji Değeri(kj) 544,3
Protein(g) 18,7
Kalsiyum(mg) 300



100 g ürün Kalsiyum Beslenme Referans Değerinin %38,5 karşılamaktadır.

Ambalaj Çeşitleri


Peynir'in Tarihi için tıklayınız.