Tam Yağlı Homojenize Yoğurt

Yoğurt yüksek kalsiyum oranı, riboflavin, protein, B12, B6 vitaminlerini içermesi nedeniyle dünyada tüketimi en yaygın ve besleyici gıda maddelerindendir. Vakumlanarak koyulaştırılan sütlerimiz, pastörize edilip hijyenik ortamda mayalanarak, tüketicinin tercihine göre tam yağlı yarım yağlı, tava yoğurdu ve süzme yoğurt olarak üretilmektedir. İlci yoğurdu tamamen doğaldır ve hiç bir katkı maddesi içermez. Kalsiyum ve protein bakımından zengin olan İlci Yoğurdu, lezzetli kıvamıyla damak zevkinize hitap edecek ve sofralarınızın vazgeçilmez bir tadı olarak yer alacaktır.



Homojenizasyon işlemi ile süt yağının çapı küçültülerek yoğurt içerisinde eşit bir şekilde dağılması sağlanır. Bu sayede yüzeyde kaymak tabakası oluşumu engellenir. Tercihini kaymaksız yoğurttan yana kullananlar için idealdir.

İçindekiler:

Pastörize İnek Sütü, Yoğurt Kültürü

Türk gıda kodeksi’ne uygun üretilmiştir.
Minimum %3,8 süt yağı içerir.
Soğukta (buzdolabında +4,+6 °C) muhafaza ediniz.
Ürünümüz hiçbir şekilde domuz türevi katkı maddesi içermez.

Enerji ve Besin Öğeleri (100 g.)

Enerji Değeri(kcal) 80
Enerji Değeri(kj) 334,4
Protein(g) 6,7
Kalsiyum(mg) 169



100 g ürün Kalsiyum Beslenme Referans Değerinin %21,1’ini karşılamaktadır.

Ambalaj Çeşitleri